14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:

Mandskabskurve

Har du til tider brug for sikkert at kunne løfte en medarbejder op i højden? Sikkerheden er utroligt vigtig, og det kommer også til udtryk gennem vores mandskabskurve her hos HHL. Vi tilbyder et bredt udvalg af mandskabskurve. Gulvet i disse kurve er belagt en skridsikker overflade, da vi ved, at de fleste arbejdsulykker består af skrid eller fald. Udover dette, så er kurven udstyret med dobbelte sikkerhedskæder og dobbelte låse i porten. 
Vores produkter varierer i størrelse, og de er alle CE-godkendte. Du vil her finde forskellige lastevner og vi anbefaler at du går ind og læser om hvert enkelt produkt for specifikationer. 
Hvis du er interesseret, så kan du klikke dig ind på hver af kurvene for at læse mere om blandt andet målene. Hvis du har nogle spørgsmål, så er vi altid klar til at hjælpe.

pr side
2 produkt(er)
Mandskabskurv / Arbejdskurv til 1 person

Mandskabskurv / Arbejdskurv til 1 person

Produkt nr.:
650015

5.990,00 DKK Ekskl. moms:
Mandskabskurv / Arbejdskurv til 1 person

Mandskabskurv / Arbejdskurv til 1 person

Produkt nr.:
650025

6.890,00 DKK Ekskl. moms:
pr side
2 produkt(er)

Få en størrelse som passer dig 

Mandskabskurve fås i flere forskellige størrelser, da vi er klar over, at forskellige arbejdsopgaver har forskellige behov. Mandskabskurve til brug af enkeltperson fås også i forskellige størrelser, så du kan få plads til den mængde værktøj, du har behov for. Det kan spare meget tid at have det hele ved hånden fra start.

Mandskabskurve som holder

Selvom sikkerheden kommer i første række, er det ikke bare den som skal være i orden. Vi tilbyder nemlig mandskabskurve som er overfladebehandlede med pulverlakering. Det garanterer, at metallet er vel sikret mode naturlig korrosion som rust fra vind og regn.

 

Kategorier
Filtrering

Mulige filtre

Pris
DKK 5990
DKK 6891