14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:

Understøtning til pallereoler

Vi tilbyder flere forskellige former for understøtning til pallereoler.Pallereoler er en rigtig god måde at opbevare mange ting på et lager. Pallereoler kan holde til rigtig mange og tunge ting på grund af deres specialdesignede opbygning. Derfor er det også vigtigt, at pallereolen og dens dele er helt i orden. Dette gælder naturligvis også understøtningen til pallereolerne. Derfor har vi naturligvis et udvalg af flere forskellige slags understøtning til pallereoler. 

pr side
2 produkt(er)
Tilbud
Pallereol understøtning D1100 mm. Stål

Pallereol understøtning D1100 mm. Stål

Produkt nr.:
131109

51,00 DKK Ekskl. moms:
Tilbud
Pallereol understøtning til paller

Pallereol understøtning til paller

Produkt nr.:
131130

128,00 DKK Ekskl. moms:
pr side
2 produkt(er)

Vi kan tilbyde understøtning i forskellige størrelser og til forskelligt brug. Bl.a. understøtning til paller og understøtning til u-palleteret gods. Dvs. understøtning, som passer til, at der skal være paller ovenpå, og en understøtning der passer til forskellige ting som fx kasser. 

Derudover kan du også få understøtning D1100 i stål. Du kan dermed få nogle forskellige former for understøtning, så du kan få det, du har brug for. 

Vi er gerne behjælpelige med vejledning og gode råd til, hvilken form for understøtning til pallereol, du har brug for. Derfor er du velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken slags understøtning, du skal bruge. 

Kategorier
Filtrering

Mulige filtre

Pris
DKK 50
DKK 129