14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:
pr side
4 produkt(er)
Hylde (ekstra) til opbevaringsskab. Blå

Hylde (ekstra) til opbevaringsskab. Blå

Produkt nr.:
215118

150,00 DKK Ekskl. moms:
Hylde (ekstra) til opbevaringsskab. Grå

Hylde (ekstra) til opbevaringsskab. Grå

Produkt nr.:
215218

150,00 DKK Ekskl. moms:
pr side
4 produkt(er)

Alt inden for tilbehør til opbevaringsskabet

Mangler du hylder? Hvis du har købt et opbevaringsskab her hos HHL, så finder du også nemt ekstra hylder, hvis dette skulle blive nødvendigt. 
Hvis du endnu ikke har besluttet dig for et skab, så kan du med fordel gøre dette først. Hvis du klikker dig ind på et specifikt skab, så kan du nemlig hurtigt finde ud af, hvor mange hylder, der følger med skabet. Derefter kan du naturligvis bedre tage stilling til, om det er nødvendigt med ekstra hylder. 
Dog kan det være utroligt rart med ekstra hylder, da det kan være med til at skabe overblik i skabet, og herved kan materialerne bedre organiseres på de forskellige hylder. Hver hylde har en lastevne på op til 70 kilo, hvilket gør dem praktiske til opbevaring af tungere materialer. 
Herudover så findes hylderne i forskellige mål, og de findes både i blå og grå. Hvis du har spørgsmål til montering, størrelser eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte os, og hvis du endnu ikke har fundet et skab, så kan du finde en oversigt i menuen til venstre.

Kategorier
Filtrering

Mulige filtre

Pris
DKK 139
DKK 151