14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:

Praktiske og smarte omklædningsskabe

Har dine medarbejdere brug for at klæde om, når de møder på arbejde, eller har de bare brug for at komme af med deres overtøj? Omklædningsskabene er en god mulighed for dem for at opbevare deres overtøj og hverdagstøj på en forsvarlig og sikker måde.

Skabene gør også, at de kan rydde tøjet af vejen, så I ikke får et rodet omklædningsrum, hvor det kan være svært at finde sit tøj efter en lang arbejdsdag. Når tøjet er låst inde i ens eget omklædningsskab, er det hurtigt at finde det og tage det på, når man skal hjem igen.

pr side
18 produkt(er)
pr side
18 produkt(er)

Helsvejset skab, der kan holde i mange år

Alle vores omklædningsskabe er helsvejsede. Det giver nogle meget robuste skabe, som I kan have glæde af i virksomheden i mange år fremover.

Du kan vælge mellem flere forskellige former for skabe. Det er skabe, hvor der er flere enkelte skabe samlet i et. Det kan også være et enkelt skab, der står for sig. Nogle omklædningsskabe er lige, mens andre har et skab foroven og et forneden.

Nogle steder har medarbejderne det bedst med, at de kan låse deres tøj og ting inde, når de er på arbejde. I det tilfælde er der et greb på skabet, hvor de kan sætte en hængelås i.

Kategorier
Filtrering

Mulige filtre

Pris
DKK 189
DKK 4691