14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:

Garderobeskabe

Hold orden i personalerum, omklædningsrum eller garderoben med disse praktiske garderobeskabe fra Hans Høj Lagerinventar. Skabene fås I forskellige størrelser og med forskellige antal skabe pr. sektion. De er nemme at montere, ligesom det er nemt at opstille dem ryg mod ryg i f.eks. omklædningsrum.

pr side
19 produkt(er)
pr side
19 produkt(er)

Vores garderobeskabe giver de bedste muligheder for opbevaring

Det er som regel nødvendigt med nogle gaderobeskabe på arbejdspladsen, som medarbejderne kan opbevare deres ting og sager i, både under og efter arbejdet. Vi har et stærkt sortiment af solide gaderobeskabe i høj kvalitet, som sørger for at udnytte pladsen bedst muligt og samtidig kan holde på mange ting ad gangen. Vores sortiment af gaderobeskabe og personaleskabe er særligt alsidigt, da det blandt andet inkluderer bestemte typer af skabe, heriblandt z-skabe, omklædningsskabe, skabe på sokkel og skabe på ben. Endvidere har hver type af garderobeskabene deres egne fordele og diverse andre træk, der giver dem andre muligheder end de andre typer, som forskelligt antal af rum, forskellige klassiske farver og alternative opbevaringsmuligheder indeni skabene. Disse mange slags af gaderobeskabe og deres forskellige udformninger, gør også vores gaderobeskabe til fleksible elementer, som kan følge din arbejdsplads dynamiske behov og ønsker. Uanset hvilke gaderobeskabe, som du ender med at vælge i sidste ende, så får du de bedste muligheder for individuelle sammensætninger af skabene, så de passer lige præcis til det rum, som er valgt til dem. Vores gaderobeskabe giver altså gode indretningsmuligheder og alternative løsninger til placeringen af dine skabe.

Aflåsning af dine garderobeskabe skaber sikkerhed på arbejdspladsen

Vores gaderobeskabe og andre skaber inkluderer ikke nødvendigvis en lås til skabene, da dette tilvælges, men vi har selvfølgelig en anden mulighed for at få låse til skabene. Vi tilbyder i den forbindelse cylinderlåse til vores gaderobeskabe, som vi naturligvis har sat en yderst fordelagtig pris på, så dine omklædningsskabe kan blive sikret. På de fleste arbejdspladser ønsker medarbejderne at få låse på deres gaderobeskabe og andre personaleskabe, da det skaber helt sikre rammer og giver fuld tryghed for medarbejderne til at benytte sig af skabene på arbejdspladsen. Med hver og én af de cylinderlåse, som du får leveret, følger der to nøgler, så der også er en ekstranøgle, hvis den primære nøgle mistes. Vores cylinderlåse leveres lynhurtig, og du skulle have dem inden for et par dage efter bestillingen.

Gode omklædningsskabe til omklædningsrummet på arbejdet

På mange arbejdspladser er det nødvendigt med omklædningslokaler til medarbejderne, hvis de for eksempel arbejder i industri, produktion eller andet arbejde, hvor man let bliver snavset fra sine arbejdsopgaver. Det er også et spørgsmål om god sikkerhed, når medarbejderne får udleveret arbejdstøj, som skal sikre dem mod snavs, men også skader fra de materialer, som arbejdes med. De steder, hvor arbejdstøj bliver benyttet, undgår medarbejderne samtidigt at få skader på deres eget tøj i løbet af arbejdet. Medarbejderne har særligt arbejdstøj til at udføre deres arbejde i og derfor også et behov for at kunne skifte frem og tilbage mellem arbejdstøjet og ens private tøj, når man møder til sin arbejdsvagt og holder fri igen efter en arbejdsdag. Dette sørger et omklædningsrum for at give medarbejderne, og derudover også et sikkert sted at opbevare sine ejendele, når man arbejder. Hvis din arbejdsplads har brug for de helt rigtige omklædningsskabe til dette formål, så har vi det perfekte udvalg af gode omklædningsskabe til din arbejdsplads.

Personaleskabe og z skabe

Med vores personaleskabe bliver det nemt at holde orden og give mulighed for individuel opbevaring af tøj og personlige effekter for jeres personale. Skabene fås i forskellige størrelser, udformninger og med en eller flere skabe i hver enkelt sektion. Samtidig er der mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver på både låger og endegavl. Z skabe giver et super smart og funktionelt opbevaringsskab. Med et z skab bliver alt pladsen udnyttet på bedst mulig måde.

Kategorier
Filtrering

Mulige filtre

Pris
DKK 189
DKK 4691