14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:

Aflastningsmåtter til beskyttelse af fødderne

For dig som er ansvarlig

Slange- og kabeloprullere til gode priser

På et lager, en fabrikshal eller på et stort værksted er der ofte rigtig mange ledninger, slanger og kabler i spil. Disse kan spærre for vejen på gulvet, og de ansatte kan falde eller vælte i dem. Det kan også være svært at flytte vogne på hjul, når slanger eller kabler ligger i vejen. For at optimere sikkerhed og arbejdsgang, er det derfor en god idé at investere i en vores smarte slange- eller kabeoprullere.
Vi har her samlet et udvalg af oprullere i god kvalitet, og til yderst favorable priser. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem. For eksempel kan du få en slangeopruller på stativ, som kan opbevares stationært et statistisk sted i lokalet. Du kan også få bærbare kabelopruller til elbærende ledninger eller bærbare slangeopruller. Alle sammen fungerer ud fra samme koncept med, at slangen eller kablet trækkers ind og rulles rundt inde i maskinen. På den måde er de også nemme at trække ud igen, når du skal bruge dem.

for en butik, en fabrik eller en lagerhal, hvor dine ansatte hver dag står op i same stilling mange timer ad gangen på hårde gulve. Så har vi her den helt perfekte løsning til dig og din virksomhed. Disse smarte og funktionelle aflastningsmåtter kan levere en kærkommen aflastning til trætte ben og trætte fødder. Aflastningsmåtterne fås blandt andet i vinyl og naturgummi.
Alle vores aflastningsmåtter er designet med små knopper, huller eller forhøjninger, der stikker op af selve måttens underlag. Det er disse ujævnheder i materialet, der er med til at aflaste fødderne. I stedet for at stå direkte plantet på et hårdt, plant gulv uden nogen beskyttelse for hæl- pude og fodsåler, står man nemlig her på en måtte, der varierer trykket på fødder og lægge. Rigtig mange arbejdspladser oplever stor tilfredshed hos de ansatte efter implementeringen af aflastningsmåtterne. Måtterne er i flere forskellige farver, så du har gode muligheder for at finde den der passer bedst ind.

pr side
7 produkt(er)
Måtte. Sort / vinyl

Måtte. Sort / vinyl

Produkt nr.:
391018

770,00 DKK Ekskl. moms:
Måtte. Grå / vinyl

Måtte. Grå / vinyl

Produkt nr.:
391015

870,00 DKK Ekskl. moms:
Måtte. Sort / vinyl

Måtte. Sort / vinyl

Produkt nr.:
391023

1.940,00 DKK Ekskl. moms:
Måtte. Grå / vinyl

Måtte. Grå / vinyl

Produkt nr.:
391020

2.140,00 DKK Ekskl. moms:
Måtte. Sort / Naturgummi

Måtte. Sort / Naturgummi

Produkt nr.:
394015

790,00 DKK Ekskl. moms:
Måtte. Sort / Naturgummi

Måtte. Sort / Naturgummi

Produkt nr.:
394020

1.290,00 DKK Ekskl. moms:
Måtte. Grå / Nitrilgummi

Måtte. Grå / Nitrilgummi

Produkt nr.:
395035

1.780,00 DKK Ekskl. moms:
pr side
7 produkt(er)

Aflastningsmåtter til stillestående arbejde

Nogle arbejdspladser kræver, at man står op i flere timer ad gangen. Ofte i den samme stilling og uden meget bevægelse. Det kan være yderst belastende for kroppen, og man kan ende med gener i led og muskler. Hvis du står som ansvarlig for dine ansattes velbefindende, så kan en aflastningsmåtte være en måde, du kan sikre dem ordentlige arbejdsforhold. Vores aflastningsmåtter er nemlig designet således, at de går ind og aflaster muskler og led og dermed forhindrer trætte ben og fødder. Dine ansatte vil derfor opleve, at de kan varetage deres job uden at blive ligeså trætte eller få ondt.  

Vores aflastningsmåtter passer ind hos enhver

Alle vores aflastningsmåtter er lavet med ujævnheder i form af fx huller eller forhøjninger, så der veksles mellem trykket på fødder og lægge. Og det er altså disse ujævnheder, som går ind og hjælper med aflastningen. Vores måtter fås i forskelligt materiale, farver og størrelser. Du kan fx vælge mellem vinyl eller naturgummi, og vores farver veksler mellem sort og grå. Længden kan fås i alt fra 900 mm til 1520 mm afhængig af dit behov. Hvis du bestiller hos, har du mulighed for at få dine ønsker tilgodeset, og rigtig mange oplever efterfølgende stor tilfredshed med aflastningsmåtterne. 

Kategorier
Filtrering

Mulige filtre

Pris
DKK 769
DKK 2141