14 dages returret

Kundeservice - tlf. 70273500

Vælg leverings land:

Salgs- og leveringsbetingelser

1. Indledning
Nedenstående almindelige salgs- og leveringsbetingelser er gældende, medmindre de fraviges ved udtrykkelig skriftlig aftale mellem parterne.

Både privatpersoner og erhvervsdrivende kan handle hos Hans Høj Lagerinventar A/S (herefter HHL) mod kontant betaling. I vores webshop kan der betales med følgende korttyper; Dankort, eDankort, Visa, Mastercard og JCB. Der pålægges ikke ekstra kort gebyerer.

Erhvervsdrivende har tillige mulighed for at indgå aftale om fakturering med betalingsfrist. Der leveres overalt i Danmark, dog undtaget ikke-brofaste øer, Grønland og Færøerne. Levering til ikke-brofaste øer samt levering udenfor Danmark sker efter særskilt aftale.

2. Priser
Alle priser er i danske kroner, ekskl. moms og leveringsomkostninger.

3. Tilbud
Kun skriftlige tilbud er bindende. Alle tilbud er med forbehold for mellemsalg og er gældende i 8 dage fra tilbuddets dato.

4. Ejendomsforbehold
Ejendomsretten til de leverede produkter tilkommer HHL, indtil disse er fuldt og helt betalt af køber.

5. Levering

5.1 Leveringsted og risiko
Levering finder sted på købers forretningsadresse eller efter nærmere aftale på angivet adresse. Alle forsendelser, der foretages af sælger pr. bil. er betinget af, at aflæsningsstedet er tilgængeligt for en lastvogn ad farbar vej. Køber er ansvarlig for omgående aflæsning, og eventuel ventetid sker for købers regning.

Levering regnes ved vognkant, og risikoen for varen overgår samtidig til køber. Som udgangspunkt stilles ingen forsendelser uden kvittering for modtagelsen. Leveringer som efter købers ønske stilles uden kvittering, er for købers egen risiko ved eventuelle mangler og beskadigelser.

5.2 Leveringsomkostninger
Leveringsomkostningerne følger HHLs transportørs prisliste og oplyses ved bestillingen.

Hvis køber ønsker at afhente varer skal dette aftales på forhånd..

5.3 Reklamation
Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Køber skal ved levering - og inden der kvitteres for modtagelsen - kontrollere at det korrekte antal er leveret, og at varerne er i hel og ubeskadiget stand. Er der skader på varerne eller svarer antallet ikke til det, der står på fragtbrevet, skal køber meddele dette skriftligt ved påtegning på fragtbrevet. Gør køber ikke indsigelser i umiddelbar forbindelse med leveringen, kan der ikke senere reklameres over manglende enheder eller transportskader.

6. Fortrydelsesret
Der er fuld fortrydelsesret inden for 14 dage. Ved evt. returnering skal køber dog selv betale returneringsomkostningerne. Varer skal returneres uskadt og i original emballage. Køber skal kontakte sælger på tlf. 70 273 500 inden varerne returneres.

7. Betaling
Leverancer til private betales kontant ved køb, og beløbet trækkes ved afsendelse fra lager. Transaktionsgebyret følger de af PBS fastsatte gebyrer. Leverancer til virksomheder, herunder delleverancer, betales kontant ved køb eller netto kontant senest 8 dage fra faktura dato, medmindre andet er udtrykkelig skriftligt aftalt.
Købers indkøbsbetingelser er kun gældende under forudsætning af HHL skriftligt har accepteret dem.
Såfrem betalingsbetingelserne ikke overholdes, beregnes 2% rente pr. påbegyndt måned samt rykkergebyr.

8. Produktinformation
Køber er ansvarlig for at varen benyttes i.h.t. brugervejledningen, og at varen i sin helhed egner sig til købers behov/anvendelse.

9. Generelle oplysninge
Juridisk navn:
HANS HØJ LAGERINVENTAR A/S
Organisationsform:
Aktieselskab
CVR-nr:
27493823
Adresse:
Allevej 60 C, 2635 Ishøj
E-mailadresse:
office@hhl.dk
Telefonnummer:
70 27 35 00

10. Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf. nr., mobil nr., hovedtlf nr., *CVR nr., *EAN nr. og e-mail adresse

*Er kun obligatorisk hvis du handler som virksomhed eller institution.

Vi registrerer dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registeres hos HANS HØJ LAGERINVENTAR A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på hhl.dk er HANS HØJ LAGERINVENTAR A/S.

Som registreret hos HANS HØJ LAGERINVENTAR A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registrering. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: office@hhl.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret 26-06-2017